Notika konference speciālistiem darbā ar dzimumnoziedzniekiem “Dažādības aspekti darbā ar dzimumnoziedzniekiem”

Latvijas Cilvēktiesību centrs sadarbībā ar Valsts probācijas dienestu (VPD) 2016.gada 26.maijā organizējuši konferenci “Dažādības aspekti darbā ar dzimumnoziedzniekiem”.

 

Konference tika organizēta ar mērķi attīstīt VPD dzimumnoziedznieku lietu un programmu vadītāju kopu un analizētu dažādas pieejas darbā ar dzimunoziedzniekiem VPD un Ieslodzījuma vietu sistēmā.

Konferencē piedalījās kopumā 60 dalībnieki, tostarp, Iekšlietu ministrijas,  Latvijas cilvēktiesību centra pārstāvji, VPD probācijas programmu un lietu vadītāji, kas strādā ar dzimumnoziedzniekiem, VPD centrālā aparāta funkciju nodaļu pārstāvji, Ieslodzījuma vietu pārvaldes  un Bērnu tiesību aizsardzības inspekcijas pārstāvji. Dalībnieki pārstāvēja visus Latvijas reģionus jeb 22 pilsētu, tostarp Rēzekni, Daugavpili, Jēkabpili, Madonu, Cēsis, Ogri, Salaspili, Limbažus, Gulbeni, Olaini, Valmieru, Valku, Talsus, Tukumu, Aizkraukli, Saldu, Alūksni, Liepāju, Venstspili, Jelgavu, Bausku un Rīgu. 

Konference organizētā projekta Nr.JUST/2013/JPEN/AG/4548 “European Observatory on Alternatives to Imprisonment”. Projektu līdzfinansē Eiropas Savienība. 

Pielikumi

Publicēts: 2016-05-26